... Astu mukaan seikkailulle elämän viidakkoon...

tiistai 19. lokakuuta 2010

Seksi

Tuo niin kaunis kirosana. Parhaimmillaan se syventää suhdetta, huonoimmillaan saattaa jopa pilata muuten hyvän suhteen.

Pidempään lätisemättä, seksi on tärkeää kaikille. Toiset haluavat sitä vähemmän, toiset enemmän, ja yhtä viriilin kumppanin löytäminen voi olla haastavaa: trust me.

Jos toinen suhteessa joutuu vonkaamaan tai tulee torjutuksi kerta toisensa jälkeen, tai toinen kokee painostuksen stressaavaksi, on myös suhde muuten vaakalaudalla. Seksi on tärkeä osa suhdetta, sitä ei voi kukaan kieltää.

Joko hyvän tuurin sattuessa kumppanin halut kohtaavat omasi, mutta muutoin on pakko tehdä kompromisseja. Joskus voi miellyttää myös toista, mutta pakkopullalta se ei saisi tuntua.

Päänsärky on jo liian kulunut tekosyy, joten asioista täytyy puhua niiden oikeilla nimillä.

Anonyymina kun voitte kommentoida, kertokaa: Onko teillä suhteissanne ollut ongelmia erilaisten seksiviettien/mieltymysten takia? Käsi ylös, jos olette murehtineet seksin takia joskus?

o/

Sitähän minäkin.

1 kommentti:

  1. On ollut joo :( Itselläni loppuu lähes aina seksiakti kun alan toteuttaa omia mieltymyksiäni. Heti alettuani lipsutella anusta kielelläni katkaisee kumppani yleensä aktin :(
    On inhottavaa omata "erilaisia" mieltymyksiä seksin saralla. Itse kun haluaisin mieluusti ottaa ulosteet seksin harrastamiseen mukaan. Saisin nautintoa kurlatessani kumppanini ulosteita (kurlaus: sopivan koostumuksen omaavaa ulostetta suuhun, pää taakse päin ja sen jälkeen kurlaus kurkussa.) On vaikea löytää kumppaneita jotak myös kokisivat mielihyvää ulosteista.
    Meillä erikoisemman seksin ystävillä on joskus todella turhauttava olo, koska emme saa toteuttaa juuri itsellemme tyydyttävintä muotoa sksistä :(

    VastaaPoista